Over Beautiful Mind

 

WELKOM bij Beautiful Mind


Mijn naam is Natascha Ivens, ik ben geboren in 1998.
Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik heb mijn opleiding gedaan op het Beautycollege in 2015 en ben gediplomeerd in 2018. tijdens en na mijn opleiding ben ik 3,5 jaar in dienst geweest bij een andere schoonheidssalon. Naast het werken heb ik toen ook nog opleidingen erbij gedaan zoals, Pedicuren en Permanente make-up. In April 2019 ben ik voor mezelf begonnen in de sport school met mijn eigen schoonheidssalon Beautiful Mind.

 

Mijn specialisaties zijn :

• Gezichsbehandelingen
• Permanente make-up
• Massages
• Pedicure
• Wimperextensions
• Wimper en wenkbrauw behandelingen

 

De Salon is gevestigd in de sportschool Fit2Go in IJsselstein, In Utrecht. Het is makkelijk vanuit de snel weg te bereiken. Ook kan je hier gratis parkeren.


In deze hectische, drukke tijden hebben vrouwen steeds meer de behoefte om even tot zichzelf te komen, maar het zijn zeker ook de mannen die steeds vaker de weg naar de schoonheidssalon vinden om even te ontstressen en te ontspannen.

De Salon biedt in haar verscheidenheid van gezichtsbehandelingen, tot massages de ideale mogelijkheid om even lekker te ontspannen.

Het vermindert stress en draagt direct bij aan een gezonde uitstraling.
De Salon is gespecialiseerd in huidverzorging. De Salon kan jouw huid op verschillende manieren verzorgen. Een grauwe huid kan weer stralen, een verslapte huid vindt haar stevigheid weer terug.

Iedere huid heeft zijn eigen manier van behandelen. Om precies te achterhalen welke behandeling voor jouw huid het meest geschikt is beginnen we met een huidanalyse. Hierdoor weet je precies wat jouw huid nodig heeft, zodat je na de behandeling het beste resultaat zult zien.


De Salon werkt met hoogwaardige kwaliteit cosmeticaproducten en de nieuwste apparatuur.


Om je in alle rust te kunnen helpen vinden de behandelingen alleen op afspraak plaats.


Kies een behandeling uit en bel/mail direct voor een afspraak naar :

beautifulmindschoonheidssalon@hotmail.com   /   06 27320314


Nu ook online in te boeken
Want je weet, van uitstel komt ..... Je hebt het altijd zo druk, dus gun jezelf gewoon dat stukje luxe en tijd voor jezelf.

 


Graag tot ziens in de Salon,

 

Natascha van Beautiful Mind