Er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, dat is wat we graag willen. De aanpak van een perfecte huid begint hier. Wat uw beautywensen ook zijn. Want ik help u graag om de mooiste versie van uzelf (weer) naar boven te krijgen. Maak kennis met Cenzaa, het enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert!WELKOMSTRITUEEL & GEURENREIS
Uw Cenzaa behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel.
Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven. Elke Cenzaa behandeling start met een heerlijke Geurreis en het Theeritueel. Ervaar een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden. Kies uw eigen geur in de Cenzaa producten, waardoor de behandeling geheel wordt afgestemd op uw mood en huidtype. Uw smaakkeuze tijdens het theeritueel laat u meevoeren op een smaakvolle droomreis en maakt uw behandeling tot een perfecte wellnessbeleving.

6 SUCCESVOLLE STAPPEN NAAR HUIDVERBETERING

Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn!
Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld.

Met dit 6 stappenplan weet u precies welk product u wanneer moet gebruiken en hoeveel tijd u aan uw huid moet besteden om deze jong en mooi te houden. Om het u nog gemakkelijker te maken vindt u het unieke Cenzaa 6 stappen huidverbeteringsprogramma op al uw Cenzaa producten.

STAP 1 REINIGING

De Cenzaa reinigingsproducten gebruikt u ’s ochtends en ’s avonds en hebben een voedende, huidverbeterende, antioxidantieve en beschermende werking.

Na de reiniging is het tijd voor het belangrijkste ritueel: de lotion. Een lotion verwijdert de laatste vuilrestjes, herstelt de pH-waarde van de huid en sluit de poriën.

Alle Cenzaa lotions zorgen ervoor dat kostbare werkstoffen, cosmeceuticals, in de serums en crèmes dieper de huid in getransporteerd worden.

WAAROM 2 x PER DAG REINIGEN ?

Omdat de huid de hele dag blootgesteld wordt aan zaken die de huid vervuilen, zowel van buitenaf als van binnenuit.

1. ’s Avonds de huid reinigen om het vuil van overdag te verwijderen.

In de nacht (tussen 01.00 en 6 uur) is de huid erg actief om zich te herstellen van alle schade die hij overdag heeft opgelopen. De huid neemt ‘s nachts de meeste werkstoffen op. Belangrijk om de huid goed te reinigen en daarna een serum en juiste crème te gebruiken.

2. ’s Nacht scheidt de huid ook afvalstoffen en vet uit. Daarom is het ’s ochtends weer heel belangrijk om je huid goed te reinigen.

 

TIP: De huid reinigen met water is niet voldoende. Met water verfris je je huid alleen maar. Afvalstoffen en vet lossen niet op in water en zullen dan ook niet verwijderd worden. Ook droogt water de huid uit.

STAP 2 DIEPTE REINIGING 

De huid is 24 uur per dag 7 dagen in de week hard aan het werk om nieuwe huidcellen te maken, te repareren en afvalstoffen af te voeren. Om dit proces te helpen is regelmatig een peeling of scrub absoluut een must.

 

- Geeft onmiddellijk effect

- een gezond en stralende look

- Omdat dode huidcellen de huid een doffe, vale uitstraling geven

- Dode huidcellen voor pukkeltjes en puistjes kunnen zorgen, doordat ze de porie blokkeren

- Helpt de huid gezond te blijven

 

TIP: een diep gereinigde huid neemt alle hoogwaardige werkstoffen optimaal op voor een maximaal, stralend snel resultaat!

maximale huidverbetering door optimale opname!

STAP 3  COMPLEX

De meest krachtige complexen voor iedere huid, en is de levensverzekering voor iedere huid. DE maximale huidverbeteraar!

- bevat de meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren. De sleutel tot een stralend uiterlijk.
- dankzij de speciale formule van een serum kunnen actieve bestanddelen sneller in de huid dringen.

- het grote verschil tussen crèmes en serums is dat die laatste veel meer actieve ingrediënten bevatten. 
- een serum kan het hele jaar door, in kuurvorm, als booster gebruikt worden.

Kun je de Cenzaa serum gebruiken bij een andere crème?

De ingrediënten van een serum en crème van hetzelfde merk zijn complementair, er kunnen geen conflicten tussen ontstaan. Als je daarentegen verschillende merken combineert, loop je altijd het risico dat producten incompatibel zijn.

STAP 4  24H CREME

Elk Cenzaa product heeft haar unieke werking met bewezen effecten. Cenzaa vindt het van belang om hoogwaardige PCN2® samenstellingen in elk product toe te voegen voor structurele verbetering en bescherming van de huid. Hierin schuilt de kracht van Cenzaa en de PCN2 ® formulering, een hoogwaardige basis en complementaire formules voor elk huidprobleem en/of huidwens.

- Vochtherstellers
- Anti-Age werkstoffen
- Anti-Glycation
- Anti-Oxidanten
- DNA Herstel [ Photo-aging & bescherming]
- De-Stress werkstoffen
- Relax [geluksgevoel]

Uit gewoonte gebruiken we soms jaar in jaar uit dezelfde crème, of het nu zomer of winter is. We grijpen elke keer naar hetzelfde potje of flacon. De crèmes die we gebruiken moeten op het seizoen en de vereisten van het moment worden afgestemd.

LET WEL: onze huid is onvervangbaar, alle reden om haar dus heel goed te onderhouden en te verzorgen!

 

STAP 5 MASKER

WAAROM GEBRUIK MASKER?

- de fitness school voor de huid

- de aanvulling of oplossing die de huid nodig heeft

- bij veranderde weersomstandigheden, stress, slechte voeding

- de huid snel en effectief verbeteren.

- een vitamine cocktail

- natuurlijk moet je niet wachten tot het ‘nodig’ is.

STAP 6  ZONBESCHERMING

Zonlicht is goed voor vorming van vitamine D. Echter kan te veel zonlicht ernstige huidschade opleveren en veroudert zonlicht altijd de huid!

Er wordt wel gezegd dat 90%, van de verouderings-problemen van de huid, veroorzaakt wordt door de zon.

Zorg vanaf een vroege leeftijd voor bescherming, want zonneschade wordt ‘in de huid opgeslagen.

In de jeugd opgelopen schade kan op latere leeftijd problemen geven. Maak er daarom een gewoonte van om de huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter, zoals de Facial Protection en SUN SPF.

Goede zonbescherming is dus een absolute noodzaak om huidveroudering tegen te gaan.


Wist u dat bruin worden het eerste verdedigings-mechanisme van de huid is en de Cenzaa Sun en BB Creams allen zijn voorzien van een natuurlijk filter