Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid

 

 

 

Alleen de allerbeste ingrediënten!

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!

Superieure resultaten voor alle soorten haargroei


De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbeleving en zachte textuur een waar genot voor de zintuigen!

De LYCON waxformules hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. bovenlip, kin, en wenkbrauwen en oksels kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

LYCON levert superieure resultaten! De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename klantervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Professionals vertrouwen op LYCON voor een volledig haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei.

Bent u geïnteresseerd ?